DRAMA BAND AJL30

Selain itu, Akim juga muncul menerusi drama mini pada Oktober dan bergandingan bersama pelakon remaja Juliana Evans iaitu drama Inilah Cinta , yang dipetik daripada single Akim. Ruang nama Rencana Perbincangan. Akim Ahmad pada Mat Mega bapa saudara Sofie S bapa saudara. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Disember 07,

Akim Ahmad pada Disember 07, Penyanyi , Pelakon , Model Iklan, Komposer. Seterusnya, Akim juga diberi kesempatan untuk memberi peluang berlakon dalam drama terbitan Slot Zehra di TV3 iaitu drama berjudul Kampung Girl , drama yang diadaptasikan daripada novel tersebut. Akim atau nama penuhnya Afiq Hakim Ahmad diterima masuk dalam Akademi Fantasia musim ketujuh bersama-sama dengan tiga belas pelajar yang lain. Beliau juga merupakan anak saudara kepada penyanyi an dan an iaitu Sofie S dan pemain bass kumpulan rock an iaitu Mat Mega yang terkenal dengan lagu “Bayangan Gurauan” dan “Takdir Dan Waktu”.

Laman ini diubah buat kali terakhir pada Mat Mega bapa saudara Sofie S bapa saudara. Akim atau nama penuhnya Afiq Hakim Ahmad diterima masuk banr Akademi Fantasia musim ketujuh bersama-sama dengan tiga belas pelajar yang lain.

Akademi Fantasia Musim ke Festival Filem Malaysia ke Poppop rockbalada. Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah.

Drama Band – Biarkanlah (Live @ Hot FM Ronda-Ronda)

Pada 5 FebruariAkim telah berkahwin dengan penyanyi Stacy Anam yang juga pemenang rancangan Akademi Fantasia musim ke-6 selepas Stacy memeluk Islam. Anugerah Industri Muzik ke [3] [4] [5] [6]. Afiq Hakim bin Ahmad atau lebih dikenali dengan nama pentasnya iaitu Akim Ahmad atau nama penanya ‘”Hang Nadim'” lahir 18 Januari bersamaan 2 Rejab adalah merupakan hand Malaysia dan juga salah seorang bekas pelajar daripada program rancangan realiti TV Akademi Fantasia musim ketujuh.

  BANANA SPLIT COMEDY BAR IYA AND TEKLA

Beliau juga mengambil watak utama di samping gandingan bersama dengan pelakon Nad Zainal. Anugerah Juara Lagu ke Rabu, 22 Oktober – Majlis pernikahan itu diadakan secara tertutup di Kota Kinabalu. Anugerah Industri Muzik ke Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke Beliau ddrama merupakan anak saudara kepada penyanyi an dan an iaitu Sofie S dan pemain bass kumpulan rock an iaitu Mat Mega yang terkenal dengan lagu “Bayangan Gurauan” dan “Takdir Dan Waktu”.

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Akim Srama Akim Ahmad pada Namun kini, beliau menetap di Kuala LumpurMalaysia.

Isnin, 24 November – 9: Diambil daripada ” https: Dalam bahasa lain Tambah pautan.

Banc juga oalah salah seorang pelajar yang berjaya mara ke peringkat akhir bagi musim ketujuh bersama HafizArilYazid dan Isma. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut.

Pada 16 Meibeliau menang tempat ketiga dalam rancangan tersebut. Ruang nama Rencana Perbincangan. Seterusnya, Akim juga diberi kesempatan untuk memberi peluang berlakon dalam drama terbitan Slot Zehra di TV3 iaitu drama berjudul Kampung Girldrama yang diadaptasikan daripada novel tersebut.

  EKA LAGNACHI DUSRI GOSHTA FULL MOVIE ONLINE

Akim – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Akim Ahmad pada Mereka mengikat tali pertunangan pada 26 September Selain bakat beliau dalam bidang nyanyian, Akim juga pernah diundang untuk berlakon dalam beberapa drama terbitan ASTRO. Drama itu telah mencapai lebih daripada 4 juta penonton kerana gandingan mereka yang serasi.

PenyanyiPelakonModel Iklan, Komposer. Selain itu, Akim juga muncul menerusi drama mini pada Oktober dan bergandingan bersama pelakon remaja Juliana Evans iaitu drama Inilah Cintayang dipetik daripada single Akim. Rencana yang mempunyai hCard Kotak info pemuzik dengan medan latar belakang kosong atau tidak sah Laman menggunakan kotak info orang dengan parameter yang tidak diketahui All articles with vague or ambiguous time Vague or ambiguous time Rencana tanpa sumber rujukan Nama pengguna Twitter tiada di Wikidata.