KONOBARICA NA ALBANSKI GRANICA FILM

Fio, ovo nije jahai konj! Tako obala Acontiladosa i izgleda perfektna visoravan koja se naglozavrava ambisom negde i vie od 30 metara, na ijem dnu flamingosi izmeu dva talasa lovemeduze i oamuene mlade morske pse. Sud je presudu menjao vieputa, a menjali su se i sami sudovi, dok je zakon tumaen na razne naine, pa su shodno tomeizricane i drugaije kazne. Ou, ou, sine, ou, ali pripazi mi ovog etia ove, evo sam ti ga sjela blizu. Kad bih na slobodi imao toliko vremena da svoj duh toliko upoljavam seanjem ipredvianjem, kao sada? Kome e biti neprijatnije? Odstoji malo sa tobom i potom ode nenajavljena da pruisvoje usluge nekom kome je u tom trenutku jo nepotrebnija.

Teko ih otvaram, oseam, nisu ba svakodnevna i zakoraih na netomekano. Ja sam, hipnotisan od oka, sa obe ruke drao njegovu glavukao neku stranu loptu koja je krenula da se otvara i prti po meni. Moj cimer e biti Zef, Albanac i Amerikanac, otac osmoro dece, dvostruko ubistvo. Odjednom smo obojica osvetljeni svetlou iz njenog stana. Zvoni telefon na doktorovom stolu. Danas sam bio u upravnikovoj kancelariji. To je isti narod

Marlboro ti pui dobre cigare. Miki mi pria sledee: Majku i bratakaem. Siguran sam da je Duan rekao – da bi bolje bilo da je jedan od nas dvojice poginuo tenoi!

Pamti slikekoje prethode tragediji.

RJEČNIK-PDF -Tehnicki recnik | Nataša Đurović –

Ne znam tano kad je to bilo, ali bio sam mnogo mali. Sluio sam uZemunu i gledao sam Hitlerove bombe kako estog aprila 41 padaju preko Save i ubijajuBeograd.

  FILM FRESH ROXIONOW

Mili se posle toga sruio pored vrata, izgubivi svest. Da li je mogue tako provesti i vie godina u takvom, zaglavljenom liftu? Odjednom, nekontrolisano poinjem da vebam svoj potpis. Preko puta sedi moj brat Mili.

Majko moja, je li itav Titograd noas pijan? U poslednjem momentu smo skoili u stranu. Posle pet dana fikm noi. Mili je kod kioska, vidim da naruuje neto.

Ovaj stan nam je bio srean! Evo ti i ova sveska i olovka. Konj je nasrtao na sve to bi nam se nalo na putu. Ulogani teka ni znaajna, ali sam kao i svaki pripravnik sluio kao – zakrpa.

Nisam umeo da ivim na ler, a i kakva bi vajda bila od toga? Posle tridesetsekundi je ponovo doao da zapali cigaretu i istim onim tonom kojim je zastupao svoj sluajobjasni da je njegov cimer ubio majku i brata.

Neto sam prehladila, kaza. Kao u nekom kanjonu.

Godina prodje, dan nikad – Lausevic Zarko

Naa roaka bezglasno plae. S kolenima na njegovim grudima mog brataonesveenog i nepominog kolje slomljenom flaom! Ne, nismo imali uvenu spravu koja je izmiljena da bi prijemnik uvala od nestabilnestruje, tako da smo TV Dnevnik mogli da gledamo tek nekoliko nedelja kasnije.

Nas dvojica utimo, njih trojicanapred vode dijalog o aktuelnoj politikoj situaciji. Moje ime je arko Lauevi. Doktor je napokon naao papir koji je traio. Utom velikom i brzo zaboravljenom projektu igrao sam epizodnu ulogu, Janka Kvislinga. To je isti narod Otac je bio na heroj u tom trenutku.

  CHANDANAMAZHA EPISODE 198

Producent te reklame Bojan Maljevi, nije bio spreen da, i pored neobavljenogposla, uplati na moj raun kompletan iznos! Kao kroz maglu seseam da su neki ljudi u poslednjem trenutku skakali u stranu.

Tetka je naalost uvek bila malo nw i klimala je glavom, osmehujui se i daljegledajui n televizor. Ne, petarda, a ti? Dobro vee, drue Tito! Mili pljuje krv, zastaje, teko die. Druge noi sam ih skidao sa lica.

Odlazei, moj gost se doseti i vrlo ozbiljno predloi: Ajd sad, pa pripazi kako seponaa! Na snimanju Puta na jug, u Buenos Airesu, grwnica dobilinekoliko slobodnih dana, koje nam je ljubazni domain i producent Horhe Estrada Moraponudio da provedemo malo junije, u Mar del Plati. Ja sam ostao od tri brata jedino mukodijete.

Godina prodje, dan nikad – Lausevic Zarko

Ko nas uva od smrti, od pada? Pokuavam da gganica lik. Otac je bio odsutan zbog partijskog sastanka, a niko drugi nije smeo da pita Boa tanije dobro. U sobi je nastao tajac.

To su moji drugovi!