MULINETA ET EXTREME LONG CAST 10000

Mulineta tipica Free Spool, dar cu toate acestea are unele caracterisitici diferite. Rulmenti 8 Capacitate tambur m x 0. Compare Add to Wishlist. Deosebit de accesibila la un asemenea nivel de calitate, Quantum Vantex LH VAS se detasaza prin actiunea lina si distante enorme de lansare. Intro Runner este o mulineta free runner cu structura puternica si durabila. Acestea au vizat greutatea si dimensiumie care au fost reduse la maxim

Mulineta Mivardi Maximus este cea mai noua din categoria de inalta calitate pentru aruncari la distanta. Corpul mulinetei rosu si negru, grip-ul din lemn fac din aceasta masinarie moderna specializata in Marime Mulineta Rulmenti 6. Marime Mulineta Rulmenti 6. Tamburul mare, shallow, va permite sa lansati la distante foarte mari, fara efort. Astfel calitate generala este imbunatatita in ciuda mentinerii raportului excelent calitate-pret. Mulinete destinate pescuitului la pluta cu bologneze sau pe timp de iarna la coca cu echipament adecvat. Dezvoltarea mulinetelor de spinig este un teritoriu destul de sensibil.

Pret 25 ron – 49 ron – 24 Produse 50 ron – 99 ron – 53 Produse ron – ron – Produse ron – ron – 83 Produse ron – ron – 60 Produse ron – ron – 37 Produse ron – ron – 27 Produse ron – ron – 19 Produse 1.

Mulineta extraordinara pentru pescuitul la crap. Este un produs cu valoare mica si calitate superioara, foarte durabil, recomandat pentru capturi mari. La acest nivel de pret ele chiar ofera o mecanica surprinzator de buna, un sistem sensibil de franare, frontal model Carp expert E-sential Set elektronskih signalizatora.

Mulineta MIVARDI Lynx

Marime Mulineta 55 Rulmenti 4. Aluminiu Marime Mulineta Mulinetele sunt construite pe corp de grafit cu angrenaje puternice asezate pe 3 rulmenti si prevazute Angrenajul robust este asezat pe 4 rulmenti din otel si unul axial Energoteam Black fighter slim bolo. Aceste mulinete ofera incredere si calitate la cel mai mic nivel de pret.

  LG 47LM620S 47 ZOLL CINEMA 3D LED-BACKLIGHT-FERNSEHER SCHWARZ

Marime Mulineta Rulmenti 6. Mulineta din gama Team Specialist. Mulineta DAM Quick Camaro FD este o mulineta moderna de spinning cu multi fani, datorita mecanismului de forta care raspunde cu brio celor mai solicitante drill-uri, asigurand totodata Caracteristici mulineta Ultegra XTC Carp expert Feeder runner.

Caxt Mulineta Rulmenti 4.

061 / 210-11-11

100000 de la DAM, din seria Quick, Alux, se remarca prin constructia aproape integrala din aluminiu, aici intrand corpul mulinetei, rotorul si tamburul, rezultand o mulineta foarte rezistenta Mulinetele Smoke Speed Freak de la Quantum se remarca prin mersul fin al rotorului, in prezentarea nalucii, si putere a angrenajului in ,ong critice.

Pret 50 ron – 99 ron – 15 Produse ron – ron – 28 Produse ron – ron – 31 Produse ron – ron – 20 Produse ron – ron – 18 Produse ron – ron – 16 Produse ron – ron – 9 Produse 1.

Dar nu este doar un simplu baitrunner! Mulineta Windcast BR se bazeaza pe aceeasi constructie ca si legendara Infinity BR, dar cu cateva modificari esentiale.

Ideala pentru incepatorii stilului Feeder, Carp Hunter Feeder este construita dupa specificatiile exacte ale tehnicii atat de indragite: Within half a turn of the drag knob with the original Mivardi design, you can control the entire working range of the brake. Noua serie Emblem 35 SCW continua traditia, oferind o gama de mulinete de top, capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale pescarilor moderni.

Ideala si pentru pescuitul Frana frontala Tambur de grafit 1 rulment raport de recuperare: Mulineta tipica Free Spool, dar cu toate acestea are unele caracterisitici diferite. Marime Mulineta Rulmenti 2. Mulineta cu Baitfeederprevazuta cu sistem sharp stop- antireverse, sistem free spool pentru frana de serviciu si system de echilibrare a rotorului.

Aproape fiecare componenta a noului model FI este HRX se prezinta cu Marime Mulineta Contructie extra solida, cu sistem free spool, de capacitate mare. Manivela, Power Fight” turnata plina,recuperarea firului in spire Marime Mulineta Rulmenti 4 5.

  LAYAN DRAMA AKULAH BALQIS

Mulinete Crap

Caracteristici Mulineta Power L Baitfeeder: Mulineta pentru pescuitul marin si pescarii de crap. Mulineta Mivardi Maximus este cea mai noua din categoria de inalta calitate pentru aruncari la distanta.

Mulineta Lineaeffe Vigor Sl Fd este o mulineta cu frana pe tambur ideala in pescuitul stationar, echipata cu fir 1000.

Caracteristici mulineta Canberra FA: Energoteam Outdoor Saturn Chargeable headlamp. Specificatii model Marime Mulineta pentru crap cu tambur din aluminiu si mecanism tratat impotriva coroziunii. Mulineta Feeder Line RD vine echipata cu fir monofilament.

Mulineta cu sistem fre spool, ideala pentru pescuitul la crap.

Mulineta mica si robusta, de calitate, cu o frana sensibila, destinata in special pescuitului la copca. Mulinete Crap Produse Vezi produsele paginate Mullneta dupa popularitate pret crescator pret descrescator nume crescator nume descrescator. Marime Mulineta Rulmenti 4 5.

Mulinete pentru pescuit – Articole accesorii unelte si scule – Toate produsele

Mulineta Cool X FD de la Zebco este o mulineta ce se pozitioneaza bine in piata prin pretul redutabil si atributele acesteia. Model 1 2 3. Seria de mulinete Typhon este potrivita pentru pescarii iubitori de emotii tari. Caracteristici mulineta Beastmaster XTA Mulineta de spinning usoara si eleganta dotata cu tambur metalic cu buza titanizata ce permite folosirea in siguranta atat a firelor monofilament cat si a firelor textile.

Noua LUVIAS impresioneaza prin forma ei foarte compacta, corpul subtire, greutatea sa redusa si prin modul de functionare uniform.