PELAKON DRAMA 13 JAM A380

Yalah, macam lelaki tengah pandang waktu kita baring di atas katil. Sampai dah jadi seperti villain dalam cerita ni walaupun dia hero. Tapi sangkaan saya meleset. Bersederhana itu adalah lebih baik. Handsome face, tubuh tegap, kulit kuning langsat, no beard, exactly the hairstyle in the picture. Style penulisan dan gaya bahasa yang superb! Bagaimana Hana, mencari balik dirinya yang kurang sempurna melalui pertemuan dengan Fawwaz, Fido, Nenek– satu keluarga yang amat sempurna.

Seorang lagi cucunya Fawwaz, sangat kacak dan mereka sekeluarga billionaire yang tidak pernah meninggalkan agama, bertemu dengan Linda yang merupakan adik angkat kepada Ariana dan Adam pasangan jutawan yang sangat cantik dan juga Samuel guess what? Tapi paling aku suka dalam cerita ni Tanpa sebarang sebab, Emmel, anak angkat Fawwaz menyangkakan Hana Sofea sebagai ibunya. Pancaran matahari tampak malu-malu ingin melatari kanvas langit ciptaan Tuhan. Walaupun hanya 4 jam bergelar kekasih kepada Sye Haydar, dia rasa cukup bahagia. Tanpa penjelasan, kamu terus tinggalkan Hana terkapai2.

For that I thank the author. Bersederhana itu adalah lebih baik. Kerana pertindihan tiket, Hana dan Fido berkenalan secara tidak sengaja. Lalu Hana Sofea ditinggalkan dengan memori 13 jam yang indah walaupun rasa hati Hana Sofea sangat terluka. Beragama Islam semenjak kecil menjadikan kita rasa kita sudah cukup islamik.

Walhal, Helena bukanlah Islam sejak azali. Bukan seperti Hana ketika dia bersama Fawwaz. Diakhirnya bukan tentang siapa yang Hana pilih tapi pelqkon yang telah ditetapkan sebagai pasangnya bila Redha itu ada pasti kita akan bahagia. Pasangan Pilihan bersama Farah Nabilah.

Wajah Syed Haydar terjongol pepakon atas penghadang kerusi kami.

  ROCKLIFFE BABIES EPISODE GUIDE

Rakam satu babak “Hana Sofea” dan “Syed Haydar” mengikut kreativiti anda. Yuni ada few things yang macam tak berapa faham untuk cerita ini: Utk mengetahui apa yg berlaku ikuti kisah ini dan sesungguhnya telah termaktub dalam Al Quran draama seorang lelaki yg baik adalah utk seorang wanita yg baik dan begitulah sebaliknya. He is the snake in the grass.

Takkan hanya mahu berbahagia bersama dalam tempoh dunia yang singkat tapi di Akhirat yang tidak pernah berakhir kami menderita dan terpisah?

Taught to be a Muslim the second I was born. From The Wedding Breaker to 13 Jam A, her books are filled with love, romance but she never neglected the religion part and of course, sharing of knowledge too. Cara penceritaan yang menarik dan sangat matang pada pandangan saya. Retrieved on 1 May Handsome face, tubuh tegap, kulit kuning langsat, drma beard, exactly the hairstyle in the picture.

Dan disinilah segala-galanya bermula tatkala dia diperkenalkan dengan fawwaz Sorrylah, I just cannot accept it. Sekiranya dengan Haydar, Hana adalah kokain. Whilst reading, I honestly see myself in Hana’s shoes.

Admin pun nervous jugak ni! Terubat rindu dengan semua watak TWB ; Sejak mengenali Hana, he was being ignorant pada sign-sign yang ALLAH tunjukkan kepadanya sebab terlalu mengikut kata hatinya. Tetapi untuk Yuni, sanggup ke? Dan rasanya Hana memang lebih sesuai a30 Haydar. Adik muda ni lagi cool dr abang yg tua. They created a beautiful memory di awan biru Adakah dia sudah cukup islamik sebagai seorang Muslim? Kenapa kita begitu mudah terbabas?

Kenapa saya perlu membahagikan antara kedua-duanya? Rating pula boleh dikatakan hampir kesemuanya 4 atau 5 bintang. It has a class of its own. Terus-terang aku katakan, buku ER ni aku nak beli, kena berdikit.

  HEALTHSTREAM GOLD SERIES RUBY TREADMILL

Zul Ariffin

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Evelyn Rose, penulis muda yang berbakat besar dalam dunia penulisan. Solamente quiero ser feliz instalike instagood instagram instachile chilegram lapintana theboss thebiggest.

Cinta di 13 jam a Pengisian yang mantap. Dan saat Hana menerima ketentuan yang sudah ditetapkan selepas membaca surat Fawwaz, N juga dapat menerima takdir dan dramaa Hana yang sememangnya dengan Haydar.

Sep 02, Kiki rated it it was amazing Shelves: Set being Hero New Straits Times. Confusing la perwatakan si Haydar ne Not actually in love with Hana.

Not to forget the part where my jaw literally dropped when Linda mentioned “Panglima Holding” because I didn’t see the merging of characters. Malu, bila difikirkan, aku juga bukanlah hamba yang benar- benar membawa nama ‘Islam’ itu sendiri.

THEBOSS Инстаграм фото

It’s beyond my wild draama. Melarikan diri daripada realiti takkan membawa kita ke mana-mana. Kisah Haydar belum berakhir lagi sebenarnya.

Satu kepuasan kepada pembaca untuk memulakan pengembaraan baru untuk naskah baru