TAMAN OMRI 2 EPISODE 1

Dicapai 20 April Bhd kini Warner Music Malaysia Sdn. Pertubuhan Seni Kita ini ialah untuk beri manfaat kepada rakyat terutama sekali kepada belia yang minat bidang seni untuk mempamerkan bakat-bakat mereka kepada masyarakat. Dayangku Intan ialah anak kedua dalam empat adik beradik. Penyanyi , Ahli politik. Keupayaan vokal serak basah Dayang dalam menyampaikan lagu-lagu berentak slow rock dan pop rock amat dipuji dan disifatkan lain daripada lain. Kemudian, beliau meneruskan pengajian persekolahan menengahnya di Sekolah Menengah Kebangsaan Confucian Cf. Biarpun bermula sebagai pelakon, impian Erra menjadi penyanyi tercapai apabila menyertai syarikat rakaman Polygram bersama-sama Dayang.

Penyanyi , Ahli politik. Dicapai 20 April Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Ruang nama Rencana Perbincangan. Perkahwinannya dengan Rosman Yahil berasal dari Johor dikurniakan seramai 4 orang cahaya mata. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Bakat nyanyian Erra juga dikesan oleh Dayang yang sering membawa Erra ke pertunjukan pentas.

Bakat nyanyian Erra juga dikesan oleh Dayang yang sering membawa Erra ke pertunjukan pentas. Kemudian, beliau meneruskan pengajian persekolahan menengahnya di Sekolah Menengah Kebangsaan Confucian Cf.

  JACK LEMMON COMEDY 1968 CROSSWORD

Dalam bahasa lain Tambah pautan. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Keupayaan vokal serak basah Dayang dalam menyampaikan lagu-lagu berentak slow rock dan pop rock amat dipuji dan disifatkan lain daripada lain. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Perkahwinannya dengan Rosman Yahil berasal dari Johor dikurniakan epidode 4 orang cahaya mata.

Dayangku Intan

Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Dicapai 20 April Biarpun bermula sebagai pelakon, impian Erra menjadi penyanyi tercapai apabila menyertai syarikat rakaman Polygram bersama-sama Dayang.

Ruang nama Rencana Perbincangan. PenyanyiAhli politik.

Taman lhob 7al9a |

Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Dari kerjaya muziknya sekitar era an, beliau terkenal dengan gandingannya bersama Jay Jay menerusi lagu “Kita Insan Biasa”.

Pertubuhan Seni Kita ini ialah untuk beri manfaat kepada rakyat terutama sekali kepada belia yang minat bidang seni untuk mempamerkan bakat-bakat mereka kepada masyarakat.

Diambil daripada ” https: Bhd kini Warner Music Malaysia Sdn. Terkenal dengan rangkaian lagu-lagu hits solo dan duet yang menjuarai carta radio-radio RTM tamwn pada tahunjualan albumnya antara terlaris di pasaran. Dayangku Intan ialah anak kedua kmri empat adik beradik. Di lahirkan dan di besarkan di Kampung Pandan, Kuala Lumpur. Laman menggunakan kotak info pemegang jawatan dengan parameter tidak tidak diketahui Rencana tanpa sumber rujukan.

  FOTO ADEGAN CIUMAN DI FILM RUMAH GURITA

Selain dari bahasa Melayu dan bahasa Inggeris beliau juga fasih dalam bahasa Mandarin dan Kantonis.

Beliau juga merupakan orang yang bertanggungjawab memperkenalkan bakat aktres tersohor negara yang digelar primadona filem Melayu Erra Fazira sebelum bergelar ratu cantik dan pelakon. Beliau juga terkenal dengan lagu- lagu duet bersama penyanyi lelaki popular seperti Jay Jay dan Zainal Abidin.

Dayangku Intan merupakan salah seorang penyanyi wanita yang begitu popular pada separuh dekad akhir 80an.